Bucătărie Modulară Cebaso 3600mm

LA COMANDĂ
Unitate de înmagazinare
GO-CEBASO-L3600

Bucătărie modulară CEBASO de lungime 3600mm. Această bucătărie are o formă liniară și se poate personaliza la nivel de culori fronturi din mdf melaminat (9 opțiuni), culoare blat termorezistent (3 opțiuni) și se poate opta pentru varianta de montaj preferată (2 variante disponibile). 

Formată dintr-un turn înalt pentru cuptor încorporabil, un corp suspendat cu două uși cu picurător, un corp suspendat cu o ușă cu polițe, un corp suspendat cu două uși cu polițe, o mască de chiuvetă cu două uși, un corp cu o ușă și polițe, un corp cu trei sertare și un corp cu o ușă și polițe. Electrocasnicele nu sunt incluse.

Bucătărie modulară CEBASO de lungime 3600mm. Această bucătărie are o formă liniară și se poate personaliza la nivel de culori fronturi, culoare blat termorezistent și se poate opta pentru varianta de montaj preferată. Formată dintr-un turn înalt pentru cuptor încorporabil, un corp suspendat cu două uși cu picurător, un corp suspendat cu o ușă cu polițe, un corp suspendat cu două uși cu polițe, o mască de chiuvetă cu două uși, un corp cu o ușă și polițe, un corp cu trei sertare și un corp cu o ușă și polițe. Electrocasnicele nu sunt incluse.

Construcție carcase: pal alb cretă de 18mm cu cant ABS

Fronturi: mdf melaminat cu cant ABS

Blat: termorezistent, grosime de 40mm

Feroneria este inclusă

Balamale 100% BLUM cu amortizare

Glisiere BLUM Tandembox cu amortizare la sertare

Picioare reglabile de 100mm

Plintă pvc aluminiu de 100mm înălțime

Antistrop pvc

Picurător inclus

Dimensiune totală model CEBASO: 3600mm lungime

Dimensiune corpuri: standard (detaliate pe poza variantei de montaj)

Transportul și montajul nu sunt incluse, se stabilesc separat, la confirmarea comenzii.

Termen de livrare: 3-6 săptămâni

Garanție: 2 ani

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Bucătărie Modulară Cebaso 3600mm

Our Brands