Saltea ortopedică Optimus Arc M Bonnel, spumă memory

LA COMANDĂ
Unitate de înmagazinare
GO-BND-OPMBO

Salteaua Optimus Arc M Bonnel are în compoziție materiale unice, realizate cu tehnologii de ultimă generație, care se resimt la suprafață prin straturi delicate, oferind un somn de cea mai bună calitate. Indiferent de poziția de dormit, salteaua preia toată presiunea exercitată assupra corpului tău. Model disponibil pe mai multe lățimi: 90, 120, 140, 160 și 180cm. Fabricat în România by Gustav Living. 

Salteaua Optimus Arc M Bonnel are în compoziție materiale unice, realizate cu tehnologii de ultimă generație, care se resimt la suprafață prin straturi delicate, oferind un somn de cea mai bună calitate. Indiferent de poziția de dormit, salteaua preia toată presiunea exercitată assupra corpului tău. Model disponibil pe mai multe lățimi: 90, 120, 140, 160 și 180cm.

Miez din poliuretan cu celulație deschisă rezultând o aerisire permanentă

Proprietăți antibacteriene, antialergice și antifungice. 

Construcție straturi saltea de sus în jos: material argentum+, matlasare cu fibre super moi, strat memory profilat 3D, poliuretan cu înaltă ținută, arcuri premium bonnell, poliuretan extra ferm, poliuretna celulație deschisă, bandă 3D cu aerisire - cu fermoar pe 4 laturi, matlasare cu fibre super moi, material argentum+.

Memory 6cm densitate 50

Poliuretan densitate 28-4cm

Miez arc 13cm

Poliuretan HR densitate 30-4cm

Husă ioni de argint ambele fețe

Laterale duble material 3D

Material matlasat 520g/mp

Fermitate saltea: mediu-tare

Înălțime finală: 27cm

Livrare: 2-4 săptămâni

Fabricat în România by Gustav Living

Garanție: 10 ani

Mai multe informatii
Cu pret Da
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Saltea ortopedică Optimus Arc M Bonnel, spumă memory

Our Brands