1. Consultanță

Echipele noastre de designeri sunt pregătiți pentru proiectele tale! De la proiecte simple până la proiecte complexe, trecem împreună prin întreaga casă (bucătărie, living, hol, dormitor, baie, spații de depozitare) și o g(m)obilăm de la A la Z! Designerii noștri sunt aici pentru a te ajuta cu sfaturi legate de funcționalitate, comoditate și ușurință în utilizare, personalizat pe nevoile fiecărui client în parte. Venim cu cele mai bune soluții pliat pe preferințele și necesarul fiecărui proiect. Gama largă de furnizori ne permite să venim cu soluții pentru fiecare spațiu, specific fiecărui buget.


                    2. Proiectare 3D și ofertare

Proiectăm 3D mobilierul tău direct în casa ta, live, în showroom. Stăm la o cafea și punem împreună fiecare corp, optimizăm spațiul și aducem la viață visul fiecăruia dintre voi. Alegem culorile și materialul, facem mixul de ingrediente care să ducă la un rezultat final de invidiat! Ofertarea se întâmplă de asemenea pe loc, și varianta scrisă a ofertei, împreună cu detaliile, este trimisă în maxim 48 ore de la vizita în showroom.


                   3. Producție

Avem cei mai buni parteneri din țară și străinătate când vine vorba de materiale prime și mobilier personalizat. Lucrăm pe volume mari cu diverși furnizori nișați pe fiecare client în parte. Producem mobila ta astfel încât să te bucuri de ea la timp și să te poți muta așa cum ți-ai plănuit.  Pe lângă facilitățile de producție, avem nenumărați parteneri de la care aducem tot ce ține de produse auxiliare și chiar de decor (canapele, colțare, mese și scaune, mobilier de living și de hol etc.)


                   4. Transport și montaj

Asigurăm transport și montaj gratuit pe o rază de 30km în Cluj. Mobilierul este adus până în casă, și montajul are loc în intervalul orar 8-16 de luni până vineri. Montajele se fac pe bază de programări. Montajul final îl reprezintă reglajele fine și recepția finală a mobilei. Avem grijă ca mobila ta să fie pusă perfect pe poziții.


                   5. Garanție

Fiecare lucrare beneficiază de 2 ani garanție de la recepția finală. Orice problemă se remediază rapid de către echipele de montatori. Nu garantăm pentru cazurile în care mobila este desfăcută sau mișcată de către persoane terțe, dacă este afectată de factori externi (de pildă inundații, mucegai, animale de companie etc) sau utilizare defectuoasă a acesteia. La cerere, asigurăm serivicii de remediere și postgaranție.

BLOG

Hota incorporabila cadou!

Comanda orice produs modular si primeste o hota incorporabila cadou.

27/January/2018

Promotie Bucatarii!

Pana la 15% promotii pentru bucatarii la comanda

19/January/2018

Our Brands